Εθνική Ασφαλιστική Απόλυτη Προστασία

  • Χωρίς ετικέτες

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν την μέγιστη δυνατή ασφάλιση των δαπανών υγείας.

Οι παροχές του προγράμματος είναι:

1) Κάλυψη όλων των εξόδων νοσηλείας που θα πραγματοποιηθούν εντός του νοσοκομείου και σχετίζονται με την αιτία της νοσηλείας με ανώτατο όριο ευθύνης της εταιρίας ανά νοσηλεία 2.000.000€. Ειδικά για τις αμοιβές των ιατρών όλων των ειδικοτήτων ορίζονται ανώτατα όρια αμοιβής τους, ανάλογα με τη σοβαρότητα της χειρουργικής επέμβασης. Τα ανώτατα όρια αμοιβών χειρούργου και αναισθησιολόγου σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης στις ΗΠΑ ή τον ΚΑΝΑΔΑ διπλασιάζονται.

2) Παροχή ημερήσιου επιδόματος νοσηλείας 150€, σε περίπτωση νοσηλείας του ασφαλισμένου σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ αν η εταιρία δεν καταβάλλει για την νοσηλεία αυτή έξοδα νοσοκομειακής περίθαλψης.
Το επίδομα νοσηλείας αυξάνεται κατά 50% σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης ή σε περίπτωση νοσηλείας σε μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

3) Κάλυψη των εξόδων επείγουσας προς νοσηλεία μεταφοράς ασθενούς με κάθε μεταφορικό μέσο, μέσα στην χώρα που συνέβη το περιστατικό.

4) Κάλυψη των εξόδων χειρουργικής επέμβασης χωρίς νοσηλεία σε νοσοκομείο. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία καταβάλλει τα έξοδα χειρουργικής επέμβασης (έξοδα χειρουργείου, αμοιβή χειρουργού και αναισθησιολόγου, σύμφωνα με τον πίνακα ιατρικών αμοιβών).

5) Παροχή αμοιβής νυκτερινής αποκλειστικής νοσοκόμου μετά από έγκριση του θεράποντος ιατρού.

6) Ελεύθερη επιλογή του νοσηλευτικού ιδρύματος που επιθυμείτε. Η επιλογή “συμβεβλημένου” με την εταιρία νοσηλευτικού ιδρύματος, σας παρέχει προνομιακή μεταχείριση όπως:

Κάλυψη εξωνοσοκομειακών εξόδων (ιατρικές εξετάσεις, φάρμακα κ.α. ) που σχετίζονται με την νοσηλεία σας μέχρι ποσό ίσο με 10% επί του ποσού της αποζημίωσης. Εάν δε, χρησιμοποιήσετε και τον κύριο ασφαλιστικό φορέα, κατά την νοσηλεία σας, το ποσοστό αυτό διπλασιάζεται σε 20%. Μέχρι ποσοστό 50% πρέπει να αφορά σε έξοδα που πραγματοποιήθηκαν 45 ημέρες πριν τη νοσηλεία σας και μέχρι ποσοστό 50% σε έξοδα που πραγματοποιήθηκαν 45 ημέρες μετά τη νοσηλεία σας.

Για τα συμβεβλημένα με την εταιρία νοσοκομεία μπορείτε να ενημερωθείτε από το ιατρικό τηλεφωνικό κέντρο στο ΤΗΛ. 210 9099000.

7) Δικαίωμα επιλογής της θέσης νοσηλείας έως τη θέση Α’.

8) Κάλυψη εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι και 1.500 ετησίως με 10% συμμετοχή δική σας, έως την συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας σας. Απαραίτητη προυπόθεση είναι οι εξετάσεις να πραγματοποιούνται στα “συμβεβλημένα” με την εταιρία διαγνωστικά κέντρα. Παρέχεται επίσης στα ασφαλισμένα πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας η δυνατότητα να πραγματοποιούν ετήσιο προληπτικό έλεγχο (check up) ή προγεννητικό έλεγχο χωρίς παραπεμπτικό ιατρού. Για τις ασφαλισμένες γυναίκες είναι δυνατόν με την έναρξη της εγκυμοσύνης, αντί του ετήσιου προληπτικού ελέγχου, εναλλακτικά να διενεργηθεί προγεννητικός έλεγχος.

9) Καταβολή επιδόματος τοκετού 2.000 σε ασφαλισμένες μετά την πάροδο δύο ετών από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης.

10) Η κάλυψη της νοσοκομειακής περίθαλψης ισχύει για όλη σας τη ζωή με τους ίδιους όρους και χωρίς έλεγχο ασφαλισιμότητας ακόμη και στην περίπτωση που λήξει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Μόνη προϋπόθεση είναι να μας το ζητήσετε εγγράφως εντός του τελευταίου τριμήνου πριν την λήξη του ασφαλιστηρίου. Το δικαίωμα παράτασης της νοσοκομειακής περίθαλψης ισοβίως, το έχει και ο/η σύζυγος του ασφαλισμένου σε περίπτωση που είναι εξαρτώμενο μέλος.
Σε παιδιά που είναι ασφαλισμένα με νοσοκομειακή περίθαλψη ως εξαρτώμενα πρόσωπα, όταν λήξει η κάλυψη λόγω συμπλήρωσης του 25ου έτους της ηλικίας τους, παρέχεται το δικαίωμα συνέχισης της κάλυψης ισοβίως με τους ίδιους όρους και χωρίς έλεγχο ασφαλισιμότητας αρκεί να το ζητήσουν εγγράφως εντός ενός μηνός από την λήξη της κάλυψης.

11) Εκπτωση ασφαλίστρου για τα εξαρτώμενα μέλη:
20% για τον/την σύζυγο
30% για το 1ο παιδί
40% για το 2ο παιδί
50% για το 3ο παιδί
Δωρεάν ασφάλιση απο το τέταρτο παιδί και άνω.