Λίγα λόγια για εμάς

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας είναι χρόνια στον χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών με αποτέλεσμα η δεύτερη γενιά να έχει αποκομίσει την πείρα των προηγούμενων ετών αλλά ωστόσο να ακολουθεί τις εξελίξεις του αύριο. Πιστεύουμε στην όσο το δυνατόν καλύτερη ποιοτικά εξυπηρέτηση των πελατών μας. Πιστεύουμε ότι ο ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός σας σύμβουλος θα πρέπει να είναι καταρχήν αντικειμενικός, και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να είναι ανεξάρτητος, και να μην δεσμεύεται από καμία εταιρία.

Συνεργαζόμενοι με πολλές εταιρίες, σας δίνουμε την δυνατότητα , να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά προγράμματα πολλών εταιριών, προκειμένου να διαμορφώσουμε μαζί το καλύτερο ποιοτικά πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, στο μικρότερο δυνατόν κόστος.

ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Όπως θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα κλάδων ασφάλισης και επενδύσεων, και σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στα καλύτερα προγράμματα για τον κάθε κλάδο ξεχωριστά. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι έχετε την δυνατότητα να ασφαλίσετε σε διαφορετικές εταιρίες την υγεία σας, την σύνταξη σας, το σκάφος σας, την κατοικία σας, την επιχείρηση σας, το αυτοκίνητό σας, και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της περιουσίας σας, έχοντας κατά νου πάντα το καλύτερο σε ποιότητα και κόστος συμβόλαιο, και φυσικά την εταιρία που το προσφέρει. Aντίστοιχα στον κλάδο των χρηματοοικονομικών προϊόντων, σας παρέχουμε την δυνατότητα επένδυσης των χρημάτων σας σε αμοιβαία κεφάλαια (διαθεσίμων, μικτά, αναπτυξιακά) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.