Allianz My Pension

  • Χωρίς ετικέτες

Εξασφαλίστε από σήμερα τη σύνταξη που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τα χρυσά χρόνια της ζωής σας κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Το My Pension – Ισόβια Εγγυημένη Σύνταξη της Allianz σας εξασφαλίζει τη σιγουριά και την άνεση που χρειάζεστε τα χρόνια της συνταξιοδότησής σας, διατηρώντας το επίπεδο διαβίωσης που με ιδιαίτερο κόπο έχετε δημιουργήσει, απολαμβάνοντας  ξένοιαστοι τη νέα φάση της ζωής σας.

Εσείς μπορείτε να επιλέξετε:

  • Το ύψος της Σύνταξης που επιθυμείτε
  • Το χρόνο που θέλετε να αρχίσετε να απολαμβάνετε αυτή την παροχή

Λειτουργία του προγράμματος – Επιλογές

Η φιλοσοφία του προγράμματος είναι απλή. 
Με τα ασφάλιστρα που καταβάλλετε κάθε χρόνο για το συνταξιοδοτικό σας πρόγραμμα δημιουργούνται τα Μαθηματικά Αποθέματα του συμβολαίου σας με ελάχιστη εγγυημένη απόδοση των χρημάτων σας 2,5% (τεχνικό επιτόκιο). Παράλληλα το πρόγραμμα σας παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής στην υπεραπόδοση των μαθηματικών αποθεμάτων. Έτσι είστε σίγουροι ότι οι αποταμιεύσεις σας θα αποφέρουν την απόδοση που έχετε σχεδιάσει.

Δεν αρκεί μόνο αυτό σήμερα έχετε ακόμη ένα λόγο να εμπιστευθείτε τη σύνταξή σας στην Allianz αφού σας επιβραβεύει για τη διατήρηση της ασφάλισή σας σε βάθος χρόνου μέσα από ένα ενισχυμένο σύστημα συμμετοχής στην υπεραπόδοση.  Τώρα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα διατηρήσετε το καλό σας βιοτικό επίπεδο ισοβίως, χωρίς να πρέπει να αλλάξετε συνήθειες και τρόπο ζωής όταν συνταξιοδοτηθείτε.

Έναρξη Συνταξιοδότησης

Με την έναρξη της συνταξιοδότησης, και πριν αρχίσει η πρώτη καταβολή της σύνταξης, μπορείτε να διαλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Εγγυημένη Ισόβια Σύνταξη
  • Εφάπαξ Καταβολή

Το πρόγραμμα σας παρέχει επιπλέον προστασία για την περίπτωση που αποβιώσετε πριν την έναρξη της συνταξιοδοτήσεώς σας. Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση αυτή, η Allianz επιστρέφει στους δικαιούχους σας τα μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή καταβληθέντα ασφάλιστρα καθώς και τα συσσωρευμένα μερίσματα.

Επίσης μετά την πάροδο των τριών πρώτων ασφαλιστικών ετών παρέχεται το δικαίωμα:

  • εξαγοράς, εάν βρεθείτε σε κάποια δύσκολη στιγμή
  • δανείου, εάν προκύψει τέτοια ανάγκη

Σημαντικά πλεονεκτήματα:

Φοροαπαλλαγή των ασφαλίστρων σας σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα φορολογική νομοθεσία.