Allianz My Health

  • Χωρίς ετικέτες

Εξ-ασφαλίστε την Υγεία σας επιλέγοντας τη νοσοκομειακή κάλυψη που ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και στον τρόπο ζωής σας.

Το My Health είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας της Allianz που εγγυάται απόλυτη κάλυψη σε όλους τους τομείς της νοσοκομειακής αλλά και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, καλύπτοντας πλήρως όλες τις ανάγκες για σύγχρονη και άμεση αντιμετώπιση της υγείας σας.

Εσείς μπορείτε να επιλέξετε:

Το My Health προσφέρεται σε τρεις επιλογές, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών, που για κάθε ασφαλισμένο προσδιορίζεται από τις επιθυμίες και τις οικονομικές του δυνατότητες:

My Health Prestige: Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο νοσοκομειακό πρόγραμμα, ένα σύστημα για την υγεία που εγγυάται απόλυτη κάλυψη σε όλους τους τομείς της νοσοκομειακής περίθαλψης, με δυνατότητα επιλογής υψηλών θέσεων νοσηλείας, αλλά και, προαιρετικά, πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Το Prestige καλύπτει νοσηλείες εκτός από Ελλάδα και εξωτερικό σε ΗΠΑ και Καναδά, έχει σημαντικά πρόσθετα οφέλη με υψηλά όρια κάλυψης, οικονομικό κίνητρο στην περίπτωση χρήσης και άλλου ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας, αλλά και σημαντικές εκπτώσεις σε εξαρτώμενα μέλη.

My Health Complete: Παρέχει πλήρη κάλυψη σε όλους τους τομείς της δευτεροβάθμιας περίθαλψης σε συνδυασμό με σημαντικά πρόσθετα οφέλη, όπως και τη δυνατότητα επιλογής χαμηλότερων θέσεων νοσηλείας, αλλά και, προαιρετικά, πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Το Complete συνδυάζει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του Prestige, προσφέρεται όμως με χαμηλότερες θέσεις νοσηλείας, γεγονός που το κάνει οικονομικότερο, ενώ παράλληλα μπορεί και αυτό να γίνει ολοκληρωμένο μέσω της προσθήκης καλύψεων πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

My Health Classic: Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν χαμηλότερο κόστος, αλλά με δυνατότητες πρόσβασης στις σημαντικότερες παροχές δευτεροβάθμιας περίθαλψης. Το Classic παρέχει μεγαλύτερη ευρύτητα επιλογής θέσεων νοσηλείας, έχει πλήρη κάλυψη κόστους νοσηλείας με χαμηλή απαλλαγή, επιβραβεύει τη χρήση άλλου ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας, ενώ παράλληλα προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε εξαρτώμενα μέλη με το ίδιο συμβόλαιο.

To My Health σας προσφέρει:

Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων

Κέντρο Επικοινωνίας της Allianz: πάντα στη διάθεσή σας για να χειριστεί οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με το συμβόλαιό σας.

Υπηρεσίες Περιστατικού Υγείας στην Ελλάδα: διεκπεραιώνουμε το αίτημά σας για αποζημίωση χωρίς καθυστέρηση εξετάζοντας την περίπτωση να εξοφλήσουμε απ΄ απευθείας το σύνολο ή μέρος των εξόδων σας.

Συμβεβλημένα – Συνεργαζόμενα Δίκτυα: για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε δίκτυο συμβεβλημένων και συνεργαζόμενων με την Allianz Νοσοκομείων, Διαγνωστικών Κέντρων και Γιατρών.

Γραμμή Υγείας: 24ώρη τηλεφωνική κάλυψη μέσω του Κέντρου Συντονισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας που αφορούν στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψή σας.

Υπηρεσίες Επείγοντος Περιστατικού Υγείας στην Ελλάδα: παρέχουμε υπηρεσίες ιατρικής υποστήριξης με τη συνεργασία της Mondial Assistance φροντίζοντας για την άμεση μεταφορά  σε νοσοκομείο.

Υπηρεσίες Επείγοντος Περιστατικού Υγείας στο Εξωτερικό: παρέχουμε υπηρεσία άμεσης μεταφοράς με το καταλληλότερο μέσο στο πλησιέστερο νοσοκομείο της χώρας που προκύπτει το έκτακτο περιστατικό. Η κάρτα νοσηλείας “My Health Card” περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία.

Οι παροχές των προγραμμάτων My Health

Οφέλη εντός Νοσοκομείου

Επιλογή θέσης νοσηλείας
Μπορείτε να επιλέξετε να νοσηλευτείτε σε Lux, A (μονόκλινη), Β (δίκλινη), και Γ (τρίκλινη) θέση νοσηλείας, ανάλογα με το Νοσοκομειακό Πρόγραμμα που έχετε επιλέξει σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές σας επιθυμίες κατά τη διάρκεια μιας νοσηλείας.

Επιλογή συμμετοχής σας στα έξοδα νοσηλείας

  • Εσείς επιλέγετε εάν θέλετε να συμμετέχετε στα έξοδα νοσηλείας με ποσοστό 20% ή επιθυμείτε η Allianz να καλύψει σε ποσοστό 100% τα έξοδά σας.
  • Το κέρδος από τη συμμετοχή σας στα έξοδα νοσηλείας συνεπάγεται χαμηλότερο κόστος της κάλυψης My Health Prestige και My Health Complete.
  • Εάν επιθυμείτε ακόμη χαμηλότερο κόστος στο πρόγραμμα υγείας, χωρίς να χάνετε τα σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει, μπορείτε να επιλέξετε το My Health Classic όπου συμμετέχετε μέχρι ενός ποσού στην κάλυψη των εξόδων έχοντας όμως παράλληλα 100% κάλυψη στο υπερβάλλον ποσό.
  • Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε, για τη σωστή επιλογή σας, ότι τη διαφορά της αποζημίωσης που θα προκύψει, από τη συμμετοχή σας στα έξοδα, μπορείτε να την καλύψετε μέσω του ασφαλιστικού σας φορέα ή πιθανής ομαδικής κάλυψης που έχετε από την εργασία σας. Η Allianz στην περίπτωση αυτή έχει φροντίσει να προσφέρει ένα σημαντικό επίδομα θέλοντας έτσι να επιβραβεύσει την επιλογή σας.

 

Έξοδα νοσηλείας

Καλύπτουμε τα έξοδα νοσηλείας που αφορούν σε δωμάτιο και τροφή, φάρμακα, αμοιβές ιατρών, υλικά, προσθετικές συσκευές, έξοδα χειρουργείου, διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, ασθενοφόρο, αποκλειστική νοσοκόμα κ.α.

 

Έξοδα συνοδού

Επειδή καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι για τους γονείς να αφήσουν μόνα τα παιδιά τους στο νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια μιας πιθανής νοσηλείας τους, έχουμε φροντίσει για παιδιά ηλικίας μέχρι 10 ετών, την κάλυψη των εξόδων παραμονής ενός συνοδού-γονεά εντός του νοσοκομείου.

 

Αμοιβή χειρουργού και αναισθησιολόγου

Καλύπτουμε την αμοιβή χειρουργού και αναισθησιολόγου ανάλογα με την κατηγορία βαρύτητας της χειρουργικής επέμβασης.

 

Έξοδα ημερήσιας επέμβασης – θεραπείας

Στην περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτείτε χωρίς διανυκτέρευση καλύπτουμε τα έξοδα που αφορούν αποκλειστικά σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενδοσκοπήσεις, χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες.

 

Πρόσθετα Οφέλη

Προ και Μετά νοσοκομειακά έξοδα

Καλύπτουμε τα «Προ – νοσοκομειακά έξοδα» έως και 3 μήνες πριν την νοσηλεία καθώς και τα «Μετά – νοσοκομειακά έξοδα» έως και 2 μήνες μετά την έξοδό από το νοσοκομείο.

Έξοδα Νοσοκόμου στο σπίτι

Επειδή στόχος μας είναι η πλήρης αποκατάσταση της υγείας σας προβλέπουμε την κάλυψη εξόδων αποκλειστικού νοσοκόμου στο σπίτι αμέσως μετά τη νοσηλεία.

Ημερήσιο Νοσοκομειακό Επίδομα

Για όσες ημέρες διανυκτερεύσετε στο Νοσοκομείο, καταβάλλουμε επιπλέον ημερήσιο επίδομα ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη παροχή.

Ημερήσιο Νοσοκομειακό Επίδομα χωρίς παραστατικά εξόδων

Για όσες ημέρες διανυκτερεύσετε στο Νοσοκομείο, καταβάλλουμε ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα εφόσον δεν προσκομίσετε έξοδα νοσηλείας.

Χειρουργικό Επίδομα

Εφόσον δεν μας προσκομίσετε έξοδα που αφορούν αμοιβή χειρουργού, καταβάλλουμε χειρουργικό επίδομα ανάλογα με την κατηγορία βαρύτητας της χειρουργικής επέμβασης.

Επίδομα Τοκετού

Σε περίπτωση τοκετού καταβάλλουμε το επίδομα που προβλέπεται στις καλύψεις του προγράμματος που έχετε επιλέξει.

Επίδομα συμμετοχής ασφαλιστικού φορέα

Παρέχουμε επιπλέον των εξόδων νοσηλείας, επίδομα ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει και το ύψος της αποζημίωσης που κάλυψε ο ασφαλιστικός σας φορέας.

Κάρτα Νοσηλείας

Επιδεικνύοντας την κάρτα νοσηλείας “My Health Card”, στα συμβεβλημένα-συνεργαζόμενα νοσοκομεία, αναλαμβάνουμε να εξοφλήσουμε για λογαριασμό σας τα έξοδα νοσηλείας σύμφωνα με αυτά που προβλέπονται στο πρόγραμμα που έχετε επιλέξει.

Εκπτώσεις εξαρτωμένων μελών

Θέλοντας να προσφέρουμε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε και τα αγαπημένα σας πρόσωπα παρέχουμε έκπτωση για τα μέλη της οικογένειάς σας, όταν ασφαλίζονται στο ίδιο συμβόλαιο.

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

Τα προγράμματα My Health Prestige και My Health Complete παρέχουν τη δυνατότητα, εάν  επιθυμείτε, πρόσβασης και σε υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης οι οποίες περιλαμβάνουν τις παρακάτω παροχές:

Εξωνοσοκομειακές διαγνωστικές εξετάσεις

Κάθε σύγχρονος άνθρωπος αναζητεί σίγουρους τρόπους για να έχει πλήρη έλεγχο της υγείας του. Και πλήρης έλεγχος σημαίνει πρώτα απ΄ όλα, σωστή διάγνωση. Καλύπτουμε τις εξετάσεις που θα πραγματοποιήσετε σε συμβεβλημένο με την εταιρία διαγνωστικό κέντρο.

Ιατρικές Εξετάσεις

  • Απεριόριστο αριθμό επισκέψεων σε γιατρούς του δικτύου μας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το συνεργαζόμενο δίκτυο γιατρών με την Allianz έχει επιλεγεί ώστε να καλύπτει τα ποιοτικά κριτήρια που έχουμε θέσει σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα όπως η υγεία και περιλαμβάνει γιατρούς όλων των ειδικοτήτων στις μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
  • Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επισκεφθείτε και δικό σας γιατρό, μέχρι πέντε φορές το χρόνο συμμετέχοντας στο κόστος αμοιβής.
  • Εάν χρειαστεί να σας επισκεφθεί γιατρός του συνεργαζόμενου δικτύου στο σπίτι, αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέχρι 5 φορές το χρόνο, έναντι συμβολικού κόστους για εσάς.

 

Ιατρικές Πράξεις

Καλύπτουμε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση όλες τις ιατρικές πράξεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν από γιατρό μέλος του Δικτύου Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

Ετήσιος προληπτικός έλεγχος

Η πρόληψη είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίζουμε σωστά την υγεία μας. Για το σκοπό αυτό προβλέπουμε τη διενέργεια ενός, ανά ασφαλιστικό έτος, προληπτικού ελέγχου σε συμβεβλημένο διαγνωστικό κέντρο με την εταιρία μας.