Εθνική ασφαλιστική Ιασώ παίδων

Εθνική ασφαλιστική Ιασώ παίδων

Εθνική ασφαλιστική Ιασώ παίδων

Είναι γεγονός ότι οι συνεργασίες μας με μεγάλα νοσοκομεία μας δίνουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους ασφαλισμένους μας. Έτσι λοιπόν βρισκόμαστε στην  ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τις επιπλέον παροχές, που προσφέρει το ΙΑΣΩ Παίδων στα ασφαλισμένα στην εταιρεία μας παιδιά με Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης.

Οι  παροχές, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στους όρους των προγραμμάτων υγείας, πολλές από τις οποίες είναι ΔΩΡΕΑΝ, είναι οι παρακάτω:

  • Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς (παιδίατρος, παιδοχειρουργός) των εξωτερικών ιατρείων για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο.
  • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας μέχρι 300€ ετησίως, για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα. Εξαιρούνται οι μαγνητικές & αξονικές τομογραφίες και το Triplex, που τιμολογούνται με τιμές ΦΕΚ (Δημοσίου) (συνιστάται η επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού).
  • Προνομιακές τιμές με έκπτωση ως και 30%, σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστεί κών εξετάσεων υπερβεί τα 300€.
  • 20% έκπτωση σε επεμβατικές πράξεις (παιδοχειρουργοί, ορθοπεδικοί) των εξωτερικών ιατρείων για επείγοντα περιστατικά.
  • Προνομιακή τιμή 30€ στα τακτικά Εξωτερικά ιατρεία (για προγραμματισμένα ραντεβού) για τις ειδικότητες του Ωτορινολαρυγγολόγου και του Ορθοπεδικού.
  • Ειδικές τιμές σε παιδικά Check-Up. (σχολικό check up, check up άθλησης, έλεγχος σκολίωσης, αιματολογικός έλεγχος).

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση στελέχη του Τμήματος Υποδοχής και Ραντεβού του ΙΑΣΩ Παίδων, στο τηλέφωνο 210 6383070-72, θα είναι στη διάθεσή σας.

Οι παραπάνω παροχές που αφορούν σε όλα τα ασφαλισμένα παιδιά με ατομικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο οποίο περιλαμβάνεται πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης, ισχύουν εφόσον το συμβόλαιο είναι εξοφλημένο. Η ταυτοποίηση γίνεται αυτόματα, αρκεί ο συμβαλλόμενος που συνοδεύει το παιδί να φέρει μαζί του την ταυτότητά του για τη επιβεβαίωση των στοιχείων του παιδιού και να γνωρίζει τον αριθμό του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του.