Εθνική ασφαλιστική Ιατρικό Αθηνών

Εθνική ασφαλιστική Ιατρικό Αθηνών

Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών
Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας γιατί βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από ένα μεγάλο διάστημα διαπραγματεύσεων που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, η Εθνική Ασφαλιστική υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών με έναρξη από την από την 1η Φεβρουαρίου 2013.

Με τη συνεργασία αυτή, η Εταιρία εξασφάλισε στους ασφαλισμένους μας πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχονται από τα σύγχρονα, αξιόπιστα και αναγνωρισμένα Νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών τα οποία καλύπτουν γεωγραφικά όλα τα διαμερίσματα της Αττικής, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης και των όμορων νομών.

Τα Συμβεβλημένα νοσοκομεία είναι, το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, η γυναικολογική κλινική ΓΑΙΑ για τα γυναικολογικά περιστατικά, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Π. Φαλήρου καιτο Ιατρικό Περιστερίου.

Στο εξής η Εταιρία θα καλύπτει απευθείας τους ασφαλισμένους που επιλέγουν για την νοσηλεία τους ένα από τα νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών αναλαμβάνοντας να εξοφλήσει για λογαριασμό τους τα έξοδα νοσηλείας, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος υγείας τους,  συμπεριλαμβανομένων και των αμοιβών των θεραπόντων ιατρών.

Επιπλέον μέσω αυτής της συνεργασίας εξασφαλίσαμε για τους ασφαλισμένους μας υπηρεσίες και παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης και φροντίδας σε όλα τα Νοσοκομεία  του Ομίλου όπως,

  • Κάλυψη και Υπηρεσίες Επειγόντων περιστατικών
  • Παροχές Προγραμματισμένων περιστατικών
  • Πρόληψη μέσω check up σε προνομιακές τιμές

 

Εκτός των παραπάνω ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών,

  • Προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ένα check up  για Ενήλικες και για Παιδιά, ως «προσφορά γνωριμίας» των ασφαλισμένων μας με τα Νοσοκομεία του Ομίλου. Η προσφορά ισχύει για δυο (2) μήνες από την ημερομηνίαέναρξης της συνεργασίας μας, δηλαδή έως και την 31/3/2013.
  • Έχει ορίσει εξειδικευμένο άτομο, Contact Person σε κάθε Νοσοκομείο για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών συμβούλων σε οτιδήποτε αφορά πληροφορίες, διαδικασίες κλπ για τους πελάτες τους.

Όλες οι παροχές που προαναφέρθηκαν αφορούν σε όλους τους ασφαλισμένους με ατομικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο οποίο περιλαμβάνεται πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης και ισχύουν εφόσον το συμβόλαιο είναι εξοφλημένο.  Η ταυτοποίηση γίνεται αυτόματα, αρκεί ο ασφαλισμένος να φέρει μαζί του την ταυτότητά του για τη επιβεβαίωση των στοιχείων του και να γνωρίζει τον αριθμό του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του.

Οι παροχές που αφορούν στα προγραμματισμένα περιστατικά και την πρόληψη (check up σε προνομιακές τιμές), ισχύουν και για την οικογένεια του κυρίως ασφαλισμένου με ατομικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ακόμα και αν δεν καλύπτονται από πρόγραμμα ασφάλισης νοσοκομειακής περίθαλψης.